Christian Johard ny delägare i Skierfe

1 mars 2023

Christian Johard ansluter till Skierfe med start den 1 mars 2023. Christian har ca 18 års erfarenhet från fastighetstransaktioner och fastighetsprojekt. Christian kommer närmast från Cederquist advokatbyrå där han var partner inom verksamhetsområdet fastighetstransaktioner.

Jag har länge haft en ambition att driva en byrå med renodlad fokus på fastigheter, och Skierfe känns som en perfekt match. Jag har sneglat på byrån sedan starten 2015, och efter att ha mött dem på motsidan i ett flertal projekt har jag stor respekt för den kompetens som de byggt upp genom åren. Jag är mycket glad att få möjligheten att arbeta ihop med Skierfe, inte minst eftersom det är en mycket trevlig byrå med enorm sammanhållning och teamkänsla, säger Christian.

Vi är oerhört glada över att få med oss Christian i vår fortsatta satsning mot att vara ledande rådgivare till fastighetsbranschen. Christian är en skicklig och erfaren advokat vars engagemang och ledaregenskaper kommer att vara ett värdefullt tillskott till vårt team och för våra kunder. Vi ser mycket fram emot att tillsammans med Christian ytterligare förstärka Skierfes vassa erbjudande inom transaktioner och projektrelaterad juridik, säger Sanja Sjögren, Managing Partner på Skierfe Advokatfirma.

Vi välkomnar Christian till byrån.

To top