Skierfe utser Andreas Bülow till ny delägare

1 januari 2023

Vi är glada att få meddela att Andreas Bülow har utsetts till nydelägare i Skierfe. Andreas anslöt till Skierfe under hösten 2017 från en annan advokatbyrå. Andreas arbetar framförallt med fastighetsutvecklingsprojekt och transaktioner samt ansvarar för Skierfes entreprenadrättsliga rådgivning inom ramen för fastighetsutvecklingsprojekt.

Det är fantastiskt roligt att välkomna Andreas Bülow som delägare. Andreas har utvecklats till en vass rådgivare som uppskattas mycket av våra kunder och medarbetare. Andreas kommer med sitt driv, sin expertis och sin affärsmässighet att bli mycket viktig del av Skierfes fortsatta satsning mot fastighetsbranschen, säger Jörgen Sandquist, styrelseordförande i Skierfe Advokatfirma.

Efter att ha haft möjligheten att vara en del av Skierfes resa från en relativt nystartad byrå till där vi är i dag, ser jag med spänning framemot att ta mig an en ny roll i vår organisation. Vi är en stark grupp och jag ser framemot att arbeta tillsammans med kollegor och kunder för att utveckla våra tjänster och vårt erbjudande till fastighetsbranschen, säger Andreas.

Andreas Bülow tillträdde som ny delägare den 1 januari 2023.

To top